Tarif
Güllaç Paludesi
Güllaçın bu tarifini hiç denediniz mi?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Geleneksel Tatlı
Tencere

Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
120 g güllaç yaprakları
3 g misk aroması
10 g gül suyu
480 ml su
400 g toz şeker
Nasıl Yapılır?
- 1Şerbet için, su ve toz şekeri ocağa koyun ve kaynamaya bırakın.
- 2Şerbet kaynayınca içerisine güllaç yapraklarını ilave edin.
- 3Bir pelte halini alıncaya kadar bekleyin.
- 4Daha sonra bir kaşıkla servis tabağına alıp üzerine gül suyu ve misk gezdirip servis edin.
Püf Noktası
Servis yapmadan önce üzerini toz antep fıstığı ve tane nar ile süsleyebilirsiniz.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.