Paylaş
- 8B
- 56
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet temizlenmiş çanak enginar
5-6 adet kuru domates
10 g kapari turşusu
1/4 demet dereotu
1 adet limon suyu
35 ml zeytinyağı
yeteri kadar tuz
Nasıl Yapılır?
- 1Enginar çanaklarını ince şeritler halinde doğrayıp geniş bir kaba alın.
- 2Üzerine küp küp doğranmış kuru domatesleri, kapariyi ve ince kıyılmış dereotunu ekleyip güzelce karıştırın.
- 3Ayrı bir kasede taneli hardal, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu harmanlayıp karışımın üzerine ekleyin.
- 430 dakika dinlendirdikten sonra karıştırarak servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.