Tarif

Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi

Öğününüzü doyurucu ve keyif alarak geçirmek isteyenlere leziz mi leziz tavuk pirzola tarifi.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Tencere
Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 78
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet kemiksiz tavuk but
100 ml Pınar Süt
Pınar
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
25 g salça
25 g Pınar Hardal
Pınar
40 ml sıvı yağ
40 ml soya sosu
15 g tuz
5 g akbiber
20 g kuru kekik

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk butlarını tuzlayın.
  • Diğer kalan tüm malzemeleri karıştırın. Hafif kıvamlı bir sos elde edeceksiniz.
  • Hazırladığınız sosa tavuk butlarını koyun.
  • Üzerini kapatıp buzdolabına koyun ve 20-25 dakika dinlendirin.
  • Etleri dinlendirdikten sonra sosuyla beraber tencereye alın.
  • Tencerenin kapağını kapatın ve ocağın altını kısın.
  • Tavuklar kendi sularını salacak öylece pişirin.
  • Daha sonra ocağın altını açın ve çevirerek kızartın.
  • Servise hazır. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Domates Soslu Piliç Tarifi
30 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Badem Sütünde Kinoalı Sebzeli Tavuk Tarifi
14B Görüntüleme
Levent Demirçakmak
Levent Demirçakmak
Gelişim Üniversitesi - Öğretim Görevlisi
Piliç Kievski Tarifi
50 Dakika
1 Kişilik
55B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Mevlüde Özdemir
· 15.05.2020

Akbiber nedir?

Kısık Ateş
· 15.05.2020

Akbiber; karabiberin beyazı oluyor. Eğer bulamazsanız karabiber kullanabilirsiniz.