- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
Tarif
Hardallı Tavuk Pirzola Tavuk Tarifi
Öğününüzü doyurucu ve keyif alarak geçirmek isteyenlere leziz mi leziz tavuk pirzola tarifi.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 16B
- 78
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet kemiksiz tavuk but
25 g salça
40 ml sıvı yağ
40 ml soya sosu
15 g tuz
5 g akbiber
20 g kuru kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Tavuk butlarını tuzlayın.
- 2Diğer kalan tüm malzemeleri karıştırın. Hafif kıvamlı bir sos elde edeceksiniz.
- 3Hazırladığınız sosa tavuk butlarını koyun.
- 4Üzerini kapatıp buzdolabına koyun ve 20-25 dakika dinlendirin.
- 5Etleri dinlendirdikten sonra sosuyla beraber tencereye alın.
- 6Tencerenin kapağını kapatın ve ocağın altını kısın.
- 7Tavuklar kendi sularını salacak öylece pişirin.
- 8Daha sonra ocağın altını açın ve çevirerek kızartın.
- 9Servise hazır. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
30 Dakika
2 Kişilik