add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Hardallı Tavuk Pirzola

Öğününüzü doyurucu ve keyif alarak geçirmek isteyenlere leziz mi leziz tavuk pirzola tarifi.
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kümes Hayvanı
Tencere
Hardallı Tavuk Pirzola

Malzeme Listesi

8 adet kemiksiz tavuk but
100 ml Pınar Süt
Pınar Ürünü
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar Ürünü
25 g salça
25 g Pınar Hardal
Pınar Ürünü
40 ml sıvıyağ
40 ml soya sosu
20 g tuz
5 g akbiber
30 g kuru kekik

Nasıl Yapılır?

  • Tavuk butlarını tuzlayın.
  • Diğer kalan tüm malzemeleri karıştırın. Hafif kıvamlı bir sos elde edeceksiniz.
  • Hazırladığın sosa tavuk butlarını koyun.
  • Üzerini kapatıp buzdolabına koyun ve 20-25 dakika dinlendirin.
  • Etleri dinlendirdikten sonra sosuyla beraber tencereye alın.
  • Tencerenin kapağını kapatın ve ocağın altını kısın.
  • Tavuklar kendi sularını salacak öylece pişirin.
  • Daha sonra ocağın altını açın ve çevirerek kızartın.
  • Servise hazır. Afiyet olsun.
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Enchilada
30 Dakika
4-6 Kişilik
Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Fırında Hindi Dolması
70 Dakika
4-6 Kişilik