Tarif

Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi

Hindi etli ve sebzeli dolgun krep tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Hindi ve Mevsim Sebzeli Krep Tarifi
Paylaş
  • 10B
  • 54
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
320 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
600 g Pınar Hindi But Kemiksiz
Pınar
3 adet yeşil biber
4 adet kırmızı biber
2 diş sarımsak
100 g brokoli
56 g zeytinyağı
5 g tuz
4 g karabiber
360 g Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta
280 g un
4 g tuz
28 g sıvıyağ

Nasıl Yapılır?

  • Krep hamuru için; bir karıştırma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Krep tavasını iyice ısıtın. Sıvıyağı tavaya sürün.
  • Krepten bir kepçe alın ve tavaya yayın. Piştiğinde diğer yüzünü çevirip pişirin. Tüm krep hamurunu aynı işlemi tekrarlayarak pişirin.
  • Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın. Brokoliyi çiçeklerine ayırın.
  • Pınar Hindi But Kemiksiz etleri küp doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını ekleyin.
  • Önce soğan, sarımsak ardından biberleri ekleyin. Doğradığınız hindi etlerini de ilave edin.
  • Piştikten sonra ekşi kremayı ilave edin. 6-7 dakika ekşi krema ile pişirmeye devam edin ve dilediğiniz ölçüde tuz ve karabiberini ilave edin.
  • Kreplerin her birinin içine hazırladığınız sebzeli hindiyi koyun. Kenarlarından kapatın.
  • Sıcak servis edin ve dilerseniz servis esnasında krep üzerine bir parça ekşi krema koyabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Labneli Kızarmış Ekmek Tarifi
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Colombian Arepas Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
18B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuk Sarma Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.