Paylaş
- 14B
- 47
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g humus
250 g et suyu
70 g zeytinyağı
30 g kızarmış pide parçaları (servis için)
20 g kıyılmış maydanoz (servis için)
3 adet limon dilimi (servis için)
380 g haşlanmış nohut
3 diş sarımsak
85 g tahin
50 g zeytinyağı
10 g kimyon
5 g kaya tuzu
50 g et suyu
Nasıl Yapılır?
- 1Haşlanmış nohutu rondoya koyun, üzerine sarımsak, tahin, zeytinyağı, kimyon, su ve tuzu ilave edin.
- 2Tüm malzemeyi rondodan çekin ve humusu hazır edin.
- 3Humus ve et suyunu bir tencereye koyun ve kaynamaya bırakın.
- 4Tenceredeki humus kaynamaya başlayınca servis tabaklarına alın.
- 5Üzerine kızarmış ekmek ve zeytinyağında hafifçe yaktığınız pul biberleri ilave edin.
- 6Son olarak ince kıyılmış maydanozu üzerine ilave edip limonla servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.