Tarif

Humus Paçası

Daha önce hiç denememiş olanlara özel, yöresel bir tarifi sizler ile paylaşmak istiyorum. Humus paçası tarifi: humus paçası nasıl yapılır?
40 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba
Tencere
Humus Paçası
Paylaş
  • 14B
  • 47
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g humus
250 g et suyu
70 g zeytinyağı
30 g kızarmış pide parçaları (servis için)
20 g kıyılmış maydanoz (servis için)
3 adet limon dilimi (servis için)
380 g haşlanmış nohut
3 diş sarımsak
85 g tahin
50 g zeytinyağı
10 g kimyon
5 g kaya tuzu
50 g et suyu

Nasıl Yapılır?

  • Haşlanmış nohutu rondoya koyun, üzerine sarımsak, tahin, zeytinyağı, kimyon, su ve tuzu ilave edin.
  • Tüm malzemeyi rondodan çekin ve humusu hazır edin.
  • Humus ve et suyunu bir tencereye koyun ve kaynamaya bırakın.
  • Tenceredeki humus kaynamaya başlayınca servis tabaklarına alın.
  • Üzerine kızarmış ekmek ve zeytinyağında hafifçe yaktığınız pul biberleri ilave edin.
  • Son olarak ince kıyılmış maydanozu üzerine ilave edip limonla servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Mısır Çorbası
30 Dakika
2-4 Kişilik
45B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Domates Çorbası
30 Dakika
2-4 Kişilik
97B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Borscht Çorbası
90 Dakika
2-4 Kişilik
48B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.