Tarif

Izgara Bonfileli Salata

Izgara Bonfileli Salata tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Salata
Karıştırma, Tava
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Izgara Bonfileli Salata
approved

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g maskolin yeşillik
8 yaprak göbek marul
2 dal taze fesleğen
5 adet taze çilek
1 adet turp
4 adet çeri domates
400 g bonfile
40 g soya sosu
60 g zeytinyağı
10 g bal
10 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet portakalın suyu
8 g tuz
5 g karabiber
20 g file badem

Nasıl Yapılır?

  • Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutun ve ince ince doğrayın.
  • Çilek ve turpu yarım ay şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın.
  • Jülyen dilimlenmiş bonfile etlerini yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
  • Sosu için: zeytinyağı, bal, hardal, portakal suyu, tuz, karabiber ve file bademleri bir kasede iyice karıştırın.
  • Salatanın üzerine gezdirip karıştırın.
  • Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.
Kaan Yiğit
Kaan YiğitExecutive Chef
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Waldorf Salata
10 Dakika
2-4 Kişilik
4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Soğanlı Patates Salatası
25 Dakika
4-6 Kişilik
4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tavuklu Sezar Salata
25 Dakika
1 Kişilik
4B