Tarif

Izgara Bonfileli Salata

Izgara Bonfileli Salata tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Salata
Karıştırma, Tava
approved
Bu tarif Kısık Ateş tarafından onaylanmıştır.
Izgara Bonfileli Salata
approved
Paylaş
  • 15B
  • 107
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g maskolin yeşillik
8 yaprak göbek marul
2 dal taze fesleğen
5 adet taze çilek
1 adet turp
4 adet çeri domates
400 g bonfile
40 g soya sosu
Sosu için:
60 ml zeytinyağı
10 g bal
10 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet portakal suyu
yeteri kadartuz
yeteri kadarkarabiber
20 g file badem

Nasıl Yapılır?

  • Tüm yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutun ve ince ince doğrayın.
  • Çilek ve turpu yarım ay şeklinde doğrayın. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın.
  • Jülyen dilimlenmiş bonfile etlerini yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
  • Sosu için: zeytinyağı, bal, hardal, portakal suyu, tuz, karabiber ve file bademleri bir kasede iyice karıştırın.
  • Salatanın üzerine gezdirip karıştırın.
  • Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kaan Yiğit
Kaan Yiğit
Executive Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Waldorf Salata
10 Dakika
2-4 Kişilik
27B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Soğanlı Patates Salatası
25 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tavuklu Sezar Salata
25 Dakika
1 Kişilik
21B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.