add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Izgara Et İçin En Lezzetli Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?

Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi.
15 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Karıştırma
Izgara Et İçin En Lezzetli Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?

Malzeme Listesi

180 ml zeytinyağı
2 diş sarımsak
30 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar Ürünü
30 g tatlı biber salçası
5 g acı biber salçası
5 g taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
  • Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tavada veya ızgarada pişirip servis edin.

Püf Noktası

Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.

Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Misket Köfte
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Beğendili Köfte
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Pancetta
25 Dakika
2-4 Kişilik