Tarif

Kağıtta Limonlu Balık Tarifi

Artık balık yapmak gözünüzü korkutmayacak, hem çok pratik hem çok leziz daha ne olsun!
40 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 14B
  • 99
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet deniz levreği fileto
2 adet dilim limon
5 g karabiber
4 g kaya tuzu
4 adet patates (haşlanmış)
5 g çörek otu
2 dal taze kekik
40 ml sızma zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Filetoları 4 eşit parçaya bölün.
  • Kaya tuzu, karabiber ve 20 ml sızma zeytinyağı ile harmanlayın.
  • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinin altına limonları yayıp üzerlerine balıkları ekleyin.
  • Yağlı kağıdı güzelce sarın ve 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Bu esnada haşlanan patatesleri birkaç parçaya bölüp bir tavada taze kekik, çörek otu, kaya tuzu ve 20 ml sızma zeytinyağı ile soteleyin.
  • Balık hazır olunca patateslerle beraber servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Sarımsaklı Kaya Levreği Tarifi
61B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Hamsi Buğulama Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
57B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.