- Tarifler
- Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
- Kağıtta Limonlu Balık Tarifi
Tarif
Kağıtta Limonlu Balık Tarifi
Artık balık yapmak gözünüzü korkutmayacak, hem çok pratik hem çok leziz daha ne olsun!
40 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 14B
- 99
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet deniz levreği fileto
2 adet dilim limon
5 g karabiber
4 g kaya tuzu
4 adet patates (haşlanmış)
5 g çörek otu
2 dal taze kekik
40 ml sızma zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Filetoları 4 eşit parçaya bölün.
- 2Kaya tuzu, karabiber ve 20 ml sızma zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinin altına limonları yayıp üzerlerine balıkları ekleyin.
- 4Yağlı kağıdı güzelce sarın ve 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
- 5Bu esnada haşlanan patatesleri birkaç parçaya bölüp bir tavada taze kekik, çörek otu, kaya tuzu ve 20 ml sızma zeytinyağı ile soteleyin.
- 6Balık hazır olunca patateslerle beraber servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.