add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Kalp Pizza

Gourmet&Styling 2014/2015/7 dergisinden; özel günlerinizde yapabileceğiniz kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek harika bir tarif.
100 Dakika
2-4 Kişilik
Pizza
Fırın
Kalp Pizza

Malzeme Listesi

140 g un
120 ml su
3 g kuru maya
28 g zeytinyağı
5 g tuz
150 g Pınar Labne
Pınar Ürünü
yarım adet kırmızı biber (çekirdekleri temizlenmiş ve jülyen doğranmış)
yarım adet sarı biber (çekirdekleri temizlenmiş ve jülyen doğranmış)
yarım adet yeşil biber (çekirdekleri temizlenmiş ve jülyen doğranmış)
3 adet taze mantar
90 g parmesan peyniri rendesi
100 g Pınar Sucuk
Pınar Ürünü
15 adet biberli yeşil zeytin
5 adet kurutulmuş domates
3 adet maydanoz yaprağı

Nasıl Yapılır?

  • Biberlerin çekirdeklerini temizleyin ve jülyen doğrayın. Taze mantarları yıkayıp kurulayın ve dilimleyin.Kurutulmuş domatesleri doğrayın.Biberli yeşil zeytinleri doğrayın. Sucuğu küp küp doğrayın.
  • Hamur için; unu bir kaba alın. İçine tuz ve kuru maya ekleyin, hafifçe karıştırın.
  • Ortasını çukurlaştırın, su ve zeytinyağı ekleyin, yoğurun.
  • Hamuru iyice yoğurduktan sonra yuvarlayın. Üzeri kapalı olarak serin bir yerde yaklaşık 1 saat mayalanması için bekletin.
  • Mayalanan hamuru tezgaha alın, oval ya da yuvarlak açın. Kalp şekli verin. Üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
  • Labne sürün.
  • Parmesan peyniri rendesi, yeşil zeytin, kırmızı biber, sarı biber, yeşil biber, küp doğranmış sucukları, taze mantar ve kurutulmuş domatesleri serpiştirin.
  • Önceden 230 derecede ısıtılmış fırında 8 dakika pişirin.
  • Maydanoz yaprakları serpin ve sıcak servis yapın.
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Labneli Pizza
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Labneli Margherita Pizza
60 Dakika
2-4 Kişilik
Elif Çıtak
Elif ÇıtakPINAR-EĞİTMEN CHEF
Pastırmalı Kaşarlı Mini Pizza