Tarif

Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi

Klasik kremalı tavuk tariflerinin aksine alternatif tatlar ilave ederek mükemmel sonuçlar elde edebileceğiniz Kaparili Kremalı Tavuk tarifi nasıl yapılır? Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.
45 Dakika
2 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 15B
  • 155
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 ml zeytinyağı
250 g tavuk göğsü
1/4 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
10 g un
50 ml fermente üzüm suyu
20 ml limon suyu
100 g konserve domates
100 ml tavuk suyu
30 g kapari
70 ml Pınar Krema
Pınar
yeteri kadartuz ve karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Bir tavada zeytinyağı ile küp doğranmış tavuk göğsünü soteleyin.
  • Doğranmış kuru soğan ve sarımsağı da ekleyerek sotelemeye devam edin.
  • Un ilave ederek karıştırın.
  • Fermente üzüm suyu ve limon suyu ilavesinin ardından suyunu çektirene kadar karıştırmaya devam edin.
  • Konserve domates, tavuk suyu ve kapariyi de ekleyerek iyice karıştırın.
  • Kremayı, asit içeren ürünlerin kıvamı homojen olduktan sonra ilave edin.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra güzelce karıştırın, sıcak olarak servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi
approved
60 Dakika
4-6 Kişilik
39B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Limonlu Piliç But Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.