Tarif

Kavanozda Cheesecake

Farklı sunumuyla Kavanozda Cheesecake tarifi.
60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake
Fırın

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
220 g yulaflı bisküvi (tabanı için)
110 g Pınar Tereyağı (tabanı için)
Pınar
80 g esmer şeker (tabanı için)
500 g Pınar Beyaz
Pınar
500 g Pınar Chocolabne
Pınar
8 adet yumurta
180 g un
250 g toz şeker
600 g Pınar Krema
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Pınar beyaz ve chocolabne peynirini karıştırma kabına alın ve homojen kıvam elde edene kadar karıştırın.
  • Sırası ile toz şeker, un, yumurta ve kremayı ilave edin yüksek devirde iyice çırpın.
  • Bu esnada cheesecake tabanını hazırlayın. Bisküvileri toz haline getirin.
  • Ayrı bir tavada tereyağını eritin ve toz haline getirdiğiniz bisküvileri ekleyip iyice karıştırın.
  • En son esmer şekeri ilave ederek kavrulma işlemini tamamlayın. Daha sonra kavanozlara alt taban oluşturacak şekilde yayın.
  • Hazırladığınız cheesecake harcını yaptığınız tabanın üzerine paylaştırın.
  • 100 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika tepsiye su koyarak pişirin.
  • Piştikten sonra soğumaya bırakın ve dinlenmesi için buzdolabına yerleştirin.
  • İyice soğuyan cheesecake’in üzerine çikolatalı ganaj veya orman meyveli sos dökerek tatlınızı hazır hale getirin.
  • Soğuk olarak servis edin.
Gülçin Kaya
Gülçin KayaYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo Şefi
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tabanlı Cheesecake
approved
50 Dakika
2 Kişilik
2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Frambuazlı ve Limonlu Cheesecake
3B
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme ve Eğitmen Şefi
San Sebastian Cheesecake
65 Dakika
8-10 Kişilik
9B