Tarif

Kayseri Mantı

Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi
Tencere
Kayseri Mantı
Paylaş
  • 19B
  • 18
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g Pınar Kayseri Mantı
Pınar
120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
120 g Pınar Organik Yoğurt
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
nane
pul biber
sumak

Nasıl Yapılır?

  • Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
  • Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
  • Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
  • Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
  • Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Scones Ekmeği
50 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İngiliz Turtası
70 Dakika
6-8 Kişilik
14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıymalı Patatesli Börek Mantısı
13B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Hacer Melike YAMAÇ
· 14.12.2020

MMM çok severimm😋

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 14.12.2020

😋😋😅