Tarif

Kayseri Mantı

Oldukça doyurucu olan bir tarif ile karşınızdayız. Pratik kayseri mantısı nasıl yapılır?
25 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi
Tencere
Kayseri Mantı
Paylaş
  • 11B
  • 18
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g Pınar Kayseri Mantı
Pınar
120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
120 g Pınar Organik Yoğurt
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
nane
pul biber
sumak

Nasıl Yapılır?

  • Kayseri mantısını tuzlu suda haşlayıp süzün.
  • Bu esnada ekşi krema ve organik yoğurdu bir arada çırpın.
  • Süzdüğünüz Kayseri mantısını büyük bir servis tabağına alın ve üzerine ekşi kremalı sosu ilave edin.
  • Daha sonra tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
  • Son olarak baharatlı tereyağını mantının üzerine dökerek servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (2)

Hacer Melike YAMAÇ
· 14.12.2020

MMM çok severimm😋

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 14.12.2020

😋😋😅

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İngiliz Turtası
70 Dakika
6-8 Kişilik
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıymalı Patatesli Börek Mantısı
7B Görüntüleme
Top Siyah Kurabiye
35 Dakika
10-12 Kişilik
5B Görüntüleme