- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Tarif
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Enfes kokusuyla fırında zeytinyağlı kekikli tavuk but pirzola tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 18B
- 47
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet tavuk but pirzola
5 g kekik
20 ml zeytinyağı
5 g karabiber
5 g pul biber
50 g soya fasulyesi
2 adet havuç
Nasıl Yapılır?
- 1But pirzolaları bir tencerede haşlayın.
- 2Diğer tarafta zeytinyağı ile baharatları karıştırın.
- 3But pirzolaları bu karışıma buladıktan sonra 200 derece fırında 15-20 dakika üstleri kızarana kadar pişirin.
- 4Soya fasulyelerini sıcak suda 10 dakika bekletin.
- 5Havuçları rendeleyin, zeytinyağı ve tuz ekleyerek harmanlayın.
- 6Karışımı fırından çıkan ve servis tabağına aldığınız but pirzolaları ile birlikte servise sunun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.