Paylaş
- 23B
- 162
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet orta boy kök pancar
10-15 adet çekirdeği çıkarılmış vişne tanesi
40 ml zeytinyağı
4-5 g kaya tuzu
100 g lor peyniri
20 g kırık ceviz
1/4 demet dereotu
Nasıl Yapılır?
- 1Pancarları iyice yıkayıp su dolu bir tencereye alın.
- 2Yumuşayana kadar yaklaşık 25-30 dakika haşlayın. Suyunu süzüp biraz soğuttuktan sonra kabuklarını soyun.
- 3Pancarları istediğiniz boyutta küp küp doğrayın ve bir karıştırma kabına alın.
- 4Çekirdeksiz vişne taneleri, zeytinyağı ve tuzu ilave edip güzelce karıştırın ve derin bir tabağa alın.
- 5Üzerine lor peyniri, kırık ceviz ve kıyılmış dereotu serpip servis yapın.
Püf Noktası
*Tercihen sosunu hazırlarken az miktarda sirke ve sarımsakla lezzetlendirebilirsiniz.
*Pancarları pişirmeden önce sirkeli suda bekletebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?