Tarif

Kırmızı Soğan Turşusu

Kırmızı soğandan yapılabilecek en güzel turşu tarifi sizlerle...
30 Dakika
4-6 Kişilik
Diğer
Tava
Kırmızı Soğan Turşusu
Paylaş
  • 10B
  • 93
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kırmızı soğan
Pınar
100 g toz şeker
100 ml su
250 ml beyaz şarap sirkesi

Nasıl Yapılır?

  • Soğanları kalın yarım ay şeklinde doğrayın.
  • Sos tavasına şeker, su ve sirkeyi ekleyin.
  • Soğanların tamamı suyun içerisinde kalacak şekilde tavaya ekleyin.
  • Isıtmaya başlayın, kaynadığı an ocaktan alıp üzerine streç film çekerek soğumaya bırakın.
  • Daha koyu bir renk elde edebilmek için hibiscus, mor havuç veya şalgam kullanabilirsiniz.
  • Tercihen bir gün sonra tüketmeye başlayın.

Püf Noktası

Beyaz şarap sirkesi yerine dilediğiniz sirkeyi kullanabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Maxx Royal-Executive Sous Chef

Yorumlar (4)

Eesma atar
· 05.03.2020

Merhaba.sarap sirkesi yerine normal başka sirke olur mu?

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
Oytun Dağlı
· 05.03.2020

Merhaba, olabilir tabii.

Can Deniz
· 01.03.2021

Şefim ellerinize sağlık.Not : hibüsküs mutlaka olmalı hem renk hem de tat patlaması yapar. Ek olarak anason, hardal tohumu da eklenebilir.

Uzman Oytun Dağlı bu yorumu beğendi
Oytun Dağlı
· 02.03.2021

🤩👍

Benzer Diğer Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somon Waffle
20 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıbrıs Tahanı
10 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Defne Yaprağı ve Limon Aromalı Tuz
8B Görüntüleme