Tarif

Kıymalı Patatesli Börek Mantısı

Çıtır çıtır, mis gibi kıymalı patatesli börek mantısı tarifi...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi
Fırın
Kıymalı Patatesli Börek Mantısı
Paylaş
  • 13B
  • 10
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
130 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g Pınar Kıymalı ve Patatesli Rulo Börek
Pınar
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
200 g süzme yoğurt
1 diş kıyılmış sarımsak
3 g kuru nane
5 g kırmızı toz biber
2 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Kıymalı ve Patatesli Rulo Börekleri önceden ısıtılmış 180°C fırında 30 dakika pişirin.
  • Bu sırada ekşi krema ve süzme yoğurdu sarımsak ve kaya tuzu ile çırpın.
  • Börekler pişince servis tabağına dizip tereyağını ocağa koyun.
  • Tereyağına kuru nane ve toz biberi ekleyerek karıştırın.
  • Daha sonra böreklerin üzerine ekşi Kremalı ve süzme yoğurtlu karışımı ve baharatlı tereyağını gezdirerek servis edin. Afiyet olsun.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Scones Ekmeği
50 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İngiliz Turtası
70 Dakika
6-8 Kişilik
14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kayseri Mantı
30 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.