- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Kızarmış Ananas
Tarif
Kızarmış Ananas
Her meyve ile yapabileceğiniz enfes bir tatlı. Karamelize ananas tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tava
Paylaş
- 16B
- 89
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g bal
120 g süzme yoğurt
1 adet çubuk vanilya, içi alınmış
8 dilim ananas
30 g pekmezli bal karşımı
Nasıl Yapılır?
- 1Bir kapta; labne, bal, süzme yoğurt ve içi alınmış çubuk vanilyayı güzelce çırpın.
- 2Bir kasede göz kararı 1'er yemek kaşığı pekmez ve balı karıştırın. Ananas dilimlerini bu pekmezli karışımla 2 dakika arkalı önlü soteleyin.
- 3Hazırlanan yoğurtlu karışımı servis tabağına yayıp üzerine sotelenmiş ananasları yerleştirin.
- 4En üst katına da yoğurtlu karışımdan ilave ederek servis yapın.
Püf Noktası
*Bu tarifte bal ve pekmez yerine akça ağacı şurubu kullanabilirsiniz. Şeftali, muz, armut veya dilediğiniz meyvelerle çeşitlendirebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.