Paylaş
- 19B
- 149
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet haşlanmış tavuk göğsü
5 adet közlenmiş patlıcan
180 g arpa şehriye
200 g kornişon turşu
450 g sarımsaklı yoğurt
Nasıl Yapılır?
- 1Haşlanmış tavuk tiftiklenerek bir kaseye ayrılır. Közlenmiş patlıcan doğranır.
- 2Arpa şehriye 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile kavrulur. Üzerini aşacak kadar su ilave edilir ve pilav gibi pişmesi sağlanır. Piştikten sonra ılınması sağlanır.
- 3Tavukların üzerine ilave edilir. Kornişon turşular doğranır.
- 4Tüm malzeme mayonez ve sarımsaklı yoğurtla beraber harmanlanır.
- 5Servis tabağına aldıktan sonra üzerini kıyılmış maydanoz ve konserve mısırla süsleyebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.