Paylaş
- 11B
- 137
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 demet semizotu
1 diş sarımsak
tuz
20 g dut kurusu
20 g kurutulmuş çilek
sumak
10 ml zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Semizotunu ayıklayın, bol su ile yıkayın ve nazik bir şekilde peçete yardımıyla kurutun.
- 2Bir kapta; ekşi krema, yoğurt, dövülmüş sarımsak ve tuzu karıştırın.
- 3Daha sonra temizlenmiş semizotlarını ekleyip güzelce harmanlayın.
- 4Dut kurusu ve kurutulmuş çileği de ilave ettikten sonra servis tabağına alın.
- 5Üzerine sumak ve zeytinyağı gezdirerek servis edin. Afiyet olsun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?