Tarif

Kuşkonmazlı Frittata Tarifi

İtalyan omleti Frittata ile karşınızdayım. Kuşkonmazlı Frittata tarifi nasıl yapılır? Kremalı kuşkonmazlı frittata yapmanın püf noktaları nelerdir? Fırında Kuşkonmazlı Frittata tarifi için tıklayın!
30 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın, Tava
Kuşkonmazlı Frittata Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 104
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g kuşkonmaz
6 adet yumurta
80 g Pınar Krema
Pınar
100 g Pınar Beyaz
Pınar
7-8 g tuz
5 g öğütülmüş karabiber
2 adet yeşil taze soğan
30 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Fırınınızı 180 dereceye ısıtın.
  • Kuşkonmazların saplarındaki sert kısımları keserek alın. Derince bir tencerede, kaynar ve tuzlu suda 1-2 dakika haşlayın. Rengini korumak için buzlu suya alıp hızlıca soğutun.
  • Haşlanmış kuşkonmazların yarısını bütün olarak ayırın. Diğer yarısını 1 cm uzunluğunda silindir şeklinde doğrayın.
  • Geniş bir kasede 6 adet yumurta, krema, Pınar Beyaz, tuz ve karabiberi hafifçe çırpın. İnce doğranmış yeşil soğan ve doğranmış kuşkonmazları da ilave edip karıştırın.
  • Fırına girebilecek orta boy bir tavaya zeytinyağını ekleyip orta ateşte tavayı ısıtın. Yumurta karışımını tavaya ilave edin, kenarları katılaşmaya başladığında büyük bir tabağa aktarın. Tabakta, ayırdığınız kuşkonmazları üzerine yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış fırında, ortası tamamen pişene kadar, yaklaşık 10 dakika pişirin.
  • Kuşkonmazlı Frittata’nız hazır, dilimleyerek ve sıcak olarak servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Melih Yıldırım
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Guacamole Toster Tarifi
20 Dakika
1 Kişilik
15B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yumurtalı Kuşkonmaz Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
20B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kıymalı Yumurta Tarifi
20 Dakika
2 Kişilik
133B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.