add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Labneli Bohça

Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak ve Atıştırmalık
Fırın
Labneli Bohça

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar Ürünü
yarım demet dereotu
1 adet yufka
15-20 adet frenk soğanı
20 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Yufkaları kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
  • Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun.
  • Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
  • 175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Blini Kanepeler
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patates Kanepe
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Susamlı Mücver
20 Dakika
6-8 Kişilik