add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Labneli Bohça

Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Atıştırmalıklar
Fırın
Labneli Bohça

Malzeme Listesi

200 g Pınar Labne
Pınar Ürünü
yarım demet dereotu
1 adet yufka
15-20 adet frenk soğanı
20 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Yufkaları kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
  • Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun.
  • Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
  • 175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Blini Kanepeler
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patates Kanepe
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Susamlı Mücver
20 Dakika
6-8 Kişilik