- Tarifler
- Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
- Labneli Bohça Tarifi
Tarif
Labneli Bohça Tarifi
Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel. Bohça şeklinde labneli börek tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 11B
- 110
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Yufkayı kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
- 2Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
- 3Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun ve bohça şeklini vererek ağzını kapatın.
- 4Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
- 5175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.