Tarif

Labneli İrmik Muhallebisi

İçinde irmik dışında ise çıtır çıtır kadayıfla sarılmış lezzetli bir muhallebi tarifi...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Labneli İrmik Muhallebisi
Paylaş
  • 13B
  • 17
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
550 ml Pınar Süt
Pınar
150 g toz şeker
10 g vanilya
40 g tel kadayıf
140 g irmik
10 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tencereye Pınar Süt, Pınar Labne, irmik, toz şeker ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
  • Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
  • Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
  • Tel kadayıfı Pınar Tereyağında hafif renk alıncaya kadar pişirin.
  • Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar da kısa bir süre daha pişirin.
  • Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tek kadayıfları üstüne ve kenarlarına koyun.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Kolay Tiramisu Tarifi & Tiramisu Malzemeleri
20B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Profiterol
60 Dakika
4-6 Kişilik
78B Görüntüleme
Bal Kabağı Mousse Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.