- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Labneli İrmik Muhallebisi
Tarif
Labneli İrmik Muhallebisi
İçinde irmik dışında ise çıtır çıtır kadayıfla sarılmış lezzetli bir muhallebi tarifi...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 13B
- 17
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g toz şeker
10 g vanilya
40 g tel kadayıf
140 g irmik
Nasıl Yapılır?
- 1Tencereye Pınar Süt, Pınar Labne, irmik, toz şeker ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
- 2Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
- 3Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
- 4Tel kadayıfı Pınar Tereyağında hafif renk alıncaya kadar pişirin.
- 5Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar da kısa bir süre daha pişirin.
- 6Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tek kadayıfları üstüne ve kenarlarına koyun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
4-6 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.