Tarif

Labneli İrmik Muhallebisi

İçinde irmik dışında ise çıtır çıtır kadayıfla sarılmış lezzetli bir muhallebi tarifi...
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Labneli İrmik Muhallebisi
Paylaş
  • 13B
  • 17
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
550 ml Pınar Süt
Pınar
150 g toz şeker
10 g vanilya
40 g tel kadayıf
140 g irmik
10 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Tencereye Pınar Süt, Pınar Labne, irmik, toz şeker ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
  • Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
  • Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
  • Tel kadayıfı Pınar Tereyağında hafif renk alıncaya kadar pişirin.
  • Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar da kısa bir süre daha pişirin.
  • Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tek kadayıfları üstüne ve kenarlarına koyun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Hurmalı Makaron Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
9B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Lemon Posset (İngiliz Tatlısı) Tarifi
6B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Aşure Tarifi
90 Dakika
10-12 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.