Tarif

Labneli Petibör Tatlısı

Hafif tatlı sevenlerdenseniz bu tatlı tam size göre... Labneli petibör tatlısı tarifi burada.
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tencere
Labneli Petibör Tatlısı
Paylaş
  • 12B
  • 34
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
800 ml Pınar Süt
Pınar
200 g petibör bisküvi
250 g un
300 g toz şeker
10 g vanilya
30 g Hindistan cevizi
500 g su

Nasıl Yapılır?

  • Petibörleri cam fırın kabına dizin.
  • 180 gram şekeri kısık ateşte karamelize olana kadar eritin.
  • Suyu azar azar karamelize olan şekere ekleyin.
  • Karışım kaynayınca kenara alın.
  • Petibörlerin üstüne dökün.
  • Muhallebisi için Pınar Süte unu ve geri kalan şekeri ekleyin.
  • Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
  • Vanilya ve labneyi ilave edip 1-2 dakika daha daha pişirin.
  • Muhallebiyi petibörlerin üstüne eşit bir şekilde dökün.
  • Soğuktan sonra üstüne hindistan cevizi koyarak servise hazır edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Külah Pasta Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Crunch
20 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Tatlı Burger
30 Dakika
4-6 Kişilik
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.