Tarif

Labneli Söğürme Tarifi

Lezzetli labneli söğürme tarifi!
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Fırın
Labneli Söğürme Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 34
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet patlıcan
2 adet kırmızı biber
200 g Pınar Labne
Pınar
15 ml zeytinyağı
10 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Patlıcan ve kırmızı biberleri yıkadıktan sonra közleyin.
  • Közlediğiniz sebzeleri küp küp kesin.
  • Pınar Labne ve tuzla karıştırın.
  • Servis tabağına alın ve üzerine zeytinyağı gezdirerek servis edin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Mercimek Köftesi Tarifi
40 Dakika
6-8 Kişilik
215B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuklu Humus Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
31B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Enginarlı Humus Tarifi
45 Dakika
2 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.