Tarif

Levrekli Yaz Salatası

Havaların ısınmasıyla ağır yemeklerden kaçıp, hafif lezzetler arayanlara özel nefis bir salata tarifi! Levrekli salata tarifi nasıl yapılır? Doyurucu, hafif ve soslu salata yapmanın püf noktaları nelerdir? Yaz aylarında sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bu lezzetin tarifine gelin birlikte bakalım...
30 Dakika
2 Kişilik
Salata
Karıştırma, Tava
Paylaş
  • 1B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet levrek fileto
5-6 yaprak marul
5-6 adet çeri domates
1/2 adet kırmızı soğan
kruton ekmek
Salata Sosu için:
40 g Pınar Mayonez
Pınar
40 g Pınar Hardal
Pınar
1 adet limon suyu
tuz
30 ml zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Levrek filetoyu zeytinyağlı tavada arkalı önlü kızarana kadar pişirin.
  • Doğranmış marul, ortadan ikiye kesilmiş çeri domates, soğan ve krutonu geniş bir kaba alın.
  • Salata sosu için çukur bir kasede mayonez, hardal, limon suyu, tuz ve zeytinyağını harmanlayın.
  • Hazır olan bu sosu salataya ekleyin ve güzelce karıştırın.
  • Üzerine pişmiş levrek filetoyu koyup, levreğin üzerine kalan hardal sosundan sürerek servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Salata Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Waldorf Salata
10 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Soğanlı Patates Salatası
25 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tavuklu Sezar Salata
25 Dakika
1 Kişilik
12B Görüntüleme