Paylaş
- 8B
- 84
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 demet semizotu
50 ml zeytinyağı
1 tutam kuru nane
2 tutam sumak
yeteri kadar kaya tuzu
50 g lor peyniri
20 g kırık ceviz içi
Nasıl Yapılır?
- 1Semizotunu yıkayın, yapraklarını güzelce ayıklayıp buzlu su dolu bir kapta bir süre bekletin.
- 2Semizotlarını sudan çıkarıp, iyice kurulayın.
- 3Ardından derin bir kaba alın, geri kalan bütün malzemeleri de üzerine ekleyip güzelce karıştırın ve bir sunum tabağında servis edin.
Püf Noktası
*Baharat oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?