Tarif

Magnolia Tarifi

Mevsim meyveleriyle hazırlanan muhteşem magnolia tarifi nasıl yapılır? Magnolia tarifinin orijinal reçetesi ve püf noktaları için videomuzu izlemeyi unutmayın.
50 Dakika
6-8 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Paylaş
  • 103B
  • 254
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g un
200 g toz şeker
40 g mısır nişastası
1 litre Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta sarısı
300 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
10 g toz vanilya
400 ml Pınar Krema
Pınar
100 g bebe bisküvisi
70 g buğday bisküvisi (burçak)
2 adet muz
15 adet çilek

Nasıl Yapılır?

  • Bir tencerede un, toz şeker ve nişastayı çırpma teli ile iyice karıştırın. Üzerine soğuk sütü ilave edin, hiç topak kalmayana kadar sürekli çırpın ve tencereyi ocağa alın.
  • Süt ısınmaya başlamadan, 2 adet yumurta sarısını ilave edin. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamı almasını sağlayın, kaynayıp koyulaşınca ocaktan alın.
  • Ayrı bir kapta ekşi krema, vanilya ve normal kremayı çırpın. Ardından ocaktan aldığınız karışımın içine ekleyin. İki karışımı da birbirine yedirene kadar karıştırdıktan sonra magnolianız hazır olacaktır.
  • Bebe bisküvisi ve buğday (burçak) bisküvisini rondodan geçirip toz haline getirin. Meyveleri dilimleyin. (Bu aşamada dilediğiniz meyveleri tercih edebilirsiniz)
  • Sunum kaplarının tabanına ilk olarak toz bisküvi karışımından 2-3 yemek kaşığı kadar koyun. Ardından magnolia kreması, dilimlenmiş meyveler, magnolia kreması ve tekrardan bisküvi olacak şekilde kaplarınızı kat kat doldurun.
  • En az 3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra magnolia tatlınızı soğuk olarak servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
*Dilediğiniz meyvelerle hazırlayabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tavuk Göğsü Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme
Sütlü Zerde Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Karamel Soslu İrmik Tatlısı Tarifi
26B Görüntüleme

Yorumlar (11)

gönül salcan
· 02.04.2021

Merhaba usta hem ekşi krema hemde krema ikisinden birini kullanarak yapalım olmazmı

MelikeÇoban
· 24.11.2021

Sadece krema kullansan da olur. Muhallebiyi soğutup önce yavaş hızda sonra hızlandırarak kremayı ekleyebilirsin yavaş yavaş

Ayberk Ergin
· 22.04.2021

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor ben bunu denicem

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 22.04.2021

Benim de çok severek yaptığım bir tariftir. Şimdiden ellerinize sağlık 👏👍

Mislina İclal
· 04.06.2021

Kremasız tarif paylaşabilirmisiniz ben krema krem şanti tarzı şeyler kullanmıyorum da

Uzman Eyüp Kemal Sevinç bu yorumu beğendi
Eyüp Kemal Sevinç
· 04.06.2021

Birçok kremasız tarif sitemizde mevcut. Tarifler kategorimizden dilediğinizi yapabilirsiniz 👍😊