Tarif

Mıkla Tarifi

Tarihi bir lezzet olan mıkla tarifi sizlerle. Mıkla nedir, nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Mıkla Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 44
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Yoğurt
Pınar
4 adet yumurta
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
5 adet kruton ekmek
5 g pul biber
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını bir tavaya alın eritin ve üzerine yumurtaları kırın.
  • Ocağın altını açın, çok fazla karıştırmadan pişirin.
  • Yumurtalar tamamen pişince ocağın altını kapatın ve biraz soğumaya alın.
  • Yoğurdu kaya tuzu ile hafif çırpıp yumurtaya ekleyin.
  • Biraz harmanlayıp servis tabağına alın.
  • Üzerine kruton ve pul biber serpip servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuk Sarma Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Labneli Kızarmış Ekmek Tarifi
12B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Pancake Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
61B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.