Tarif

Milföy Arası Kremilla Muz

Gerçekten denemeye değer! Muz ve kremalı milföy tatlısı nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Milföy Arası Kremilla Muz
Paylaş
  • 11B
  • 130
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
500 g Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet muz
20 g pudra şekeri

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın, içerisine kremillayı sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
  • Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
  • Son olarak üzerlerine pudra şekeri eleyerek servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Meyveli Parfe
50 Dakika
2 Kişilik
17B Görüntüleme
Saray Helvası
40 Dakika
2-4 Kişilik
31B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Frambuaz Soslu Bavarian
50 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.