- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Milföy Arası Kremilla Muz
Tarif
Milföy Arası Kremilla Muz
Gerçekten denemeye değer! Muz ve kremalı milföy tatlısı nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 11B
- 130
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Milföy hamurlarını fırın tepsisine dizin. Üzerine çatal yardımıyla delikler açın.
- 2Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra milföyü ortadan ikiye ayırın, içerisine kremillayı sürün ve dilimlenmiş muzları yerleştirin.
- 3Diğer milföy parçası ile muzların üzerini kapatın.
- 4Son olarak üzerlerine pudra şekeri eleyerek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.