Tarif

Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi

Pratik bir aperatif tarifi, milföy kabında misket köfte nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
Paylaş
  • 9B
  • 35
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
470 g Pınar Misket Köfte
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
180 ml Pınar Krema
Pınar
1 kg Pınar Milföy
Pınar
500 g bezelye
50 ml su

Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180°C ısıtın
  • Milföy hamurlarını bir su bardağı yardımıyla yuvarlak kesin. Yağlı kağıtla kapladığınız fırın tepsisinin üzerine yerleştirin ve üstü kahverengi olana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.
  • Milföyler hazırlanırken tencerede tereyağı eritin. Misket köfteleri ekleyip 2-3 dakika pişirin.
  • Misket köfteler piştikten sonra bezelyeleri ekleyip üstüne 50 ml su ilave ederek kısık ateşte 10 dakika pişirin.
  • 10 dakikanın sonunda tencereyi ateşten alıp kremayı ekleyin.
  • Fırından çıkarılan milföyleri ortadan ikiye bölüp aralarını açın, bezelyeli misket köfteyi kaşıkla içlerine paylaştırın ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Közlenmiş Patlıcanlı Köfte Tarifi
39B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tatlılı Et Yahnisi Tarifi
90 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kurban Eti Kavurması Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
44B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Ali Sipahi
· 13.04.2018

harika

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi