Paylaş
- 16B
- 43
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 adet çilek
1 kg un (ekmeği için)
10 g kuru maya (ekmeği için)
2 adet yumurta (ekmeği için)
50 g toz şeker (ekmeği için)
50 g su (ekmeği için)
4 g tuz (ekmeği için)
15 g pudra şekeri (üzeri için)
Nasıl Yapılır?
- 1Karıştırma kabına unu alın.
- 2Ortasını havuz şeklinde açarak diğer malzemeleri de ekleyip hamuru yoğurun.
- 3Hamuru 10 eşit parçaya bölüp fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
- 415 dakika tepside mayalandırdıktan sonra önceden ısıtılmış 175°C fırında pişirin.
- 5Kremayı derin bir kaba alın.
- 6Mikser yardımıyla katı kıvama gelene kadar çırpın.
- 7Ardından kremillayı ekleyip yavaşça karıştırın.
- 8Alman pastasının hamurları soğuduktan sonra yarısının biraz üstünde olacak şekilde kesin.
- 9Aralarına hazırlanan karışımı sıkın.
- 10Üzerine dilimlenmiş çilekleri yerleştirin.
- 11Kesilen parça ile kapak yapın.
- 12Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.