Tarif

Mini Alman Pastası

Gözünüzü ve midenizi şenlendirecek mini Alman Pastası tarifi!
60 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Mini Alman Pastası
Paylaş
  • 17B
  • 43
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
200 g Pınar Krema
Pınar
10 adet çilek
1 kg un (ekmeği için)
10 g kuru maya (ekmeği için)
2 adet yumurta (ekmeği için)
20 g Pınar Yoğurt (ekmeği için)
Pınar
20 g Pınar Tereyağı (ekmeği için)
Pınar
50 g Pınar Süt (ekmeği için)
Pınar
50 g toz şeker (ekmeği için)
50 g su (ekmeği için)
4 g tuz (ekmeği için)
15 g pudra şekeri (üzeri için)

Nasıl Yapılır?

  • Karıştırma kabına unu alın.
  • Ortasını havuz şeklinde açarak diğer malzemeleri de ekleyip hamuru yoğurun.
  • Hamuru 10 eşit parçaya bölüp fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
  • 15 dakika tepside mayalandırdıktan sonra önceden ısıtılmış 175°C fırında pişirin.
  • Kremayı derin bir kaba alın.
  • Mikser yardımıyla katı kıvama gelene kadar çırpın.
  • Ardından kremillayı ekleyip yavaşça karıştırın.
  • Alman pastasının hamurları soğuduktan sonra yarısının biraz üstünde olacak şekilde kesin.
  • Aralarına hazırlanan karışımı sıkın.
  • Üzerine dilimlenmiş çilekleri yerleştirin.
  • Kesilen parça ile kapak yapın.
  • Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Su Muhallebisi
30 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Külah Pasta
40 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Cookie Sufle
40 Dakika
4-6 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.