Tarif

Mini Alman Pastası

Gözünüzü ve midenizi şenlendirecek mini Alman Pastası tarifi!
60 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı
Fırın
Mini Alman Pastası
Paylaş
  • 5B
  • 34
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Kremilla
Pınar
200 g Pınar Krema
Pınar
10 adet çilek
1 kg un (ekmeği için)
10 g kuru maya (ekmeği için)
2 adet yumurta (ekmeği için)
20 g Pınar Yoğurt (ekmeği için)
Pınar
20 g Pınar Tereyağı (ekmeği için)
Pınar
50 g Pınar Süt (ekmeği için)
Pınar
50 g toz şeker (ekmeği için)
50 g su (ekmeği için)
4 g tuz (ekmeği için)
15 g pudra şekeri (üzeri için)

Nasıl Yapılır?

  • Karıştırma kabına unu alın.
  • Ortasını havuz şeklinde açarak diğer malzemeleri de ekleyip hamuru yoğurun.
  • Hamuru 10 eşit parçaya bölüp fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
  • 15 dakika tepside mayalandırdıktan sonra önceden ısıtılmış 175°C fırında pişirin.
  • Kremayı derin bir kaba alın.
  • Mikser yardımıyla katı kıvama gelene kadar çırpın.
  • Ardından kremillayı ekleyip yavaşça karıştırın.
  • Alman pastasının hamurları soğuduktan sonra yarısının biraz üstünde olacak şekilde kesin.
  • Aralarına hazırlanan karışımı sıkın.
  • Üzerine dilimlenmiş çilekleri yerleştirin.
  • Kesilen parça ile kapak yapın.
  • Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bisküvili Tiramisu
70 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik
6B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Çikolata Soslu Ekler
15 Dakika
8-10 Kişilik
6B Görüntüleme