- Tarifler
- Tatlı
- Sütlü Tatlı
- Muzlu Magnolia
Tarif
Muzlu Magnolia
Pratik, kolay ve aynı zamanda iştah kabartan muzlu magnolia tarifi nasıl yapılır? Evde meyveli magnolia yapımı ve püf noktaları...
45 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı
Tencere

Paylaş
- 10B
- 96
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
18 g un (2 yemek kaşığı)
16 g mısır nişastası (2 yemek kaşığı)
100 g toz şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
2 adet muz
200 g bebe bisküvisi
Nasıl Yapılır?
- 1Muhallebisi için bir tencereye; süt, un, mısır nişastası, toz şeker ve 1 adet yumurta sarısını koyun.
- 2Topaklanmaması için orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi kıvamına geldiğinde altını kapatıp ılınmaya bırakın.
- 3Muhallebi ılındıktan sonra içine krema, labne ve vanilyayı ekleyip güzelce çırpın.
- 4Kabukları soyulan muzları dilimleyin.
- 5Bebe bisküvilerini blenderda toz haline getirin.
- 6Servis yapacağınız bardakların en altına muhallebiyi üzerine toz haline getirilmiş bebe bisküvilerini ve dilimlenmiş muzları sırasıyla koyun. Bardak dolana kadar bu işlemi tekrarlayın.
- 7En az 3 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra muzlu magnolia tatlınızı soğuk olarak servis edin.
Püf Noktası
*Aynı tarifi farklı meyvelerle hazırlayabilirsiniz.
*Kremalı muhallebiyi sıkma torbası ile çok daha rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz kuplara.
Öneri:
Çilekli Magnolia Tarifi için: https://www.kisikates.com.tr/tarif/cilekli-magnolia-1549
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.



Kısık Ateş
Moderatör
Yorumlar (2)
Bu tarz gönderiler çok hoş acaba yapılışı görselleştiremez misiniz?
Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi