Tarif

New York Cheesecake Tarifi

Meşhur New York cheesecake tarifi!
70 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
New York Cheesecake Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 40
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
900 g Pınar Krem Peynir
Pınar
300 g toz şeker
180 ml Pınar Süt
Pınar
4 adet yumurta
230 g Pınar Krema
Pınar
30 g un
15 g vanilya
1 adet limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı)
30 adet yulaflı bisküvi
50 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Bisküvileri merdane yardımı ile ezin. Tereyağı ilave edin ve tüm malzemeyi elinizle karıştırarak yedirin.
  • Cheesecake kalıbı tabanına karışımı yayın, kaşık yardımı ile bastırarak düzeltin. Kalıbı buzdolabına yerleştirin 45 dakika kadar hamurun sertleşmesini sağlayın.
  • Bir kase içerisine krem peynir, toz şeker, süt, yumurta, krema, un, vanilya ve limon kabuğu rendesini koyun. Tüm malzemeyi çırpma teli ile karıştırın.
  • Karışımı cheesecake kalıbına dökerek önceden ısıtılmış 175°C fırında 60 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardığınız cheesecake'i oda sıcaklığında 1 saat dinlendirin.
  • Daha sonra buzdolabına yerleştirip soğutun. İstediğiniz marmelatı (limon, kayısı, vişne, karadut gibi) üzerine sürerek servis edin.

Püf Noktası

Bu reçete ölçüsü, 25 cm çapındaki çember kalıp için ölçülendirilmiştir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Keçiboynuzlu Cheesecake Tarifi
40 Dakika
8-10 Kişilik
14B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Brownie Cheesecake Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
10B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Cotton Soft Cheesecake Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
10B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.