Paylaş
- 17B
- 83
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 ml sıvı yağ
3-4 adet kuru soğan
1/2 adet orta boy lahana
2 adet kereviz sapı
1.5 litre et suyu
1 adet haşlanmış pancar
1 adet kırmızı biber
2-3 adet domates
tuz
karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Geniş bir tencerede sıvı yağı kızdırın. İnce ince doğranmış soğan, lahana ve kereviz saplarını ekleyip kavurmaya başlayın.
- 2Kavrulan sebzelere et suyunu ilave edin.
- 3Ardından iri iri doğranmış pancarları, kırmızı biberi ve domatesleri ekleyip karıştırın.
- 4Sebzeler yumuşamaya başladığında ekşi krema, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Baharat oranını damak zevkinize göre arttırabilirsiniz.
- 5Kısık ateşte ara ara karıştırarak 25 dk. pişirin.
- 6Pişen çorbanızı güzel bir kaseye alın, ekşi krema ve taze baharatlarla süsleyerek sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
*Tarif videomuza, Kısık Ateş Tv YouTube kanalımıza abone olarak ulaşabilirsiniz.
*Baharat oranını damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?