add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Panna Cotta

Yazın vazgeçilmez ve ferah tatlılarından panna cotta tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı
Tencere
Panna Cotta

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar Ürünü
250 g Pınar Süt
Pınar Ürünü
150 g şeker
4 adet jelatin
300 g kırmızı meyve
200 g pudra şekeri

Nasıl Yapılır?

  • Ekşi krema, süt ve toz şekeri bir tencereye koyun ve altını yakın.
  • Jelatinleri soğuk su ile açın ve tencereye ekleyin.
  • Kaynatmadan ocaktan alın ve süzerek başka bir kaba alın.
  • Pudra şekeri ve kırmızı meyveleri güzelce karıştırın.
  • Panna cottaları servis tabaklarına alın ve 3 saat soğumaya bırakın.
  • Sosunu isterseniz üzerine isterseniz altına koyarak servis edin.
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bisküvili Tiramisu
70 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Cennet Çamuru
40 Dakika
2 Kişilik