- Tarifler
- Et Tarifleri
- Kırmızı Et Tarifleri
- Papaz Yahnisi Tarifi
Tarif
Papaz Yahnisi Tarifi
Nefis bir ana yemek olan Papaz Yahnisinin orijinal tarifi nasıl yapılır? Soğanlı papaz yahnisi tarifinin tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
60 Dakika
4-6 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 53B
- 175
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
800 g kuşbaşı dana eti
400 g arpacık soğan
8 diş sarımsak
kimyon
karabiber
30-40 ml üzüm sirkesi
yeteri kadar tuz
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede tereyağını eritin, kuşbaşı etleri dış yüzeyleri kızarana kadar yüksek ateşte mühürleyin.
- 2Ardından soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları bütün olarak ekleyin.
- 3Kimyon ve karabiberle tatlandırdıktan sonra güzelce karıştırın. Ardından üzüm sirkesini ilave edin.
- 4Çok kısık ateşte, ortalama 45 ile 60 dakika arası etler yumuşayana kadar pişirin.
- 5Pişen etleri tuz ile tatlandırdıktan sonra sıcak olarak servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Sirke yerine fermente edilmiş kırmızı üzüm suyu kullanabilirsiniz.
*Tarif videomuza Kısık Ateş TV YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?