Tarif

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek

Çayın yanında muhteşem bir lezzet, çıtır çıtır pastırmalı sucuklu milföy tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek
Paylaş
  • 12B
  • 32
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g Pınar Salam
Pınar
90 g Pınar Gurme Pastırma
Pınar
100 g Pınar Sucuk
Pınar
12 yaprak Pınar Milföy Hamuru
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
  • Kabarmasını önlemek için çatal yardımı ile birkaç tane delik açın.
  • Diğer 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verebilirsiniz.
  • Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
  • Üzerine çizikler attığınız milföyleri kapatın.
  • 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Sudenaz Chef
Sudenaz Chef
Mutfak Chef'i
Mayasız Poğaça
approved
50 Dakika
6-8 Kişilik
29B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kayseri Mantı
30 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme
Top Siyah Kurabiye
35 Dakika
10-12 Kişilik
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.