- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek
Tarif
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek
Çayın yanında muhteşem bir lezzet, çıtır çıtır pastırmalı sucuklu milföy tarifi.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 12B
- 32
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
- 2Kabarmasını önlemek için çatal yardımı ile birkaç tane delik açın.
- 3Diğer 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verebilirsiniz.
- 4Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
- 5Üzerine çizikler attığınız milföyleri kapatın.
- 6180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.