Tarif

Patatesli Kanepe Tarifi

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Patatesli Kanepe Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 16
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
  • Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
  • Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
  • Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Çıtır Enginar Tarifi
40 Dakika
1 Kişilik
18B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Öcce Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Somonlu Mini Hamburger Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.