Tarif

Patates Kanepe

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak ve Atıştırmalık
Fırın
Patates Kanepe
Paylaş
  • 4B
  • 12
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
  • Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
  • Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
  • Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
  • Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Blini Kanepeler
45 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Susamlı Mücver
30 Dakika
6-8 Kişilik
6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pastırmalı Patates Şiş
15 Dakika
6-8 Kişilik
2B Görüntüleme