Tarif
Patates Kanepe
Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak ve Atıştırmalık
Tencere

Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
325 g Pınar Ekşi Krema
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
- 2Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
- 3Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
- 4Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
- 5Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.