Tarif

Patlıcan Sarma Tarifi

Görüntüsü ve lezzeti ile herkesi kendinize hayran bırakacağınız oldukça farklı bir tarif ile karşınızdayım. Patlıcan sarma nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Sarma ve Dolma Tarifleri
Kızartma
Paylaş
  • 18B
  • 111
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet patlıcan
1 adet haşlanmış yumurta beyazı rendesi
50 g ceviz içi
15 g nar
tuz&karabiber
Üzeri için:
Pınar Mayonez
Pınar
mikro yeşillik
nar taneleri
zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Patlıcanlar ince slice olacak şekilde dilimlenir ve yağda kızartılarak kağıt havlu üzerine alınır.
  • Bir karıştırma kabında rendelenmiş yumurta beyazı, ceviz içi, nar, tuz ve karabiber karıştırılır.
  • Yağı süzülen patlıcan dilimlerinin içine doldurularak sarma yapılır.
  • 4'er adet porsiyonlanır ve güzel bir sunum tabağına yerleştirilir.
  • Üzerine sıkma torbasına koyulan mayonez incecik şekilde sıkılır. Mikro yeşillik, nar taneleri ve yeşil zeytinyağı ile süslenir.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sarma ve Dolma Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Bamya Dolması Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pazı Sarması Tarifi
75 Dakika
4-6 Kişilik
65B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zeytinyağlı Soğan Dolması Tarifi
80B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.