Tarif

Pembe Coco Star

Hindistan cevizi, orman meyvesi ve beyaz çikolatanın enfes uyumu... Pratik coco star tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye
Fırın, Karıştırma
Pembe Coco Star
Paylaş
  • 7B
  • 205
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Hindistan cevizi
175 g orman meyvesi
50 g pudra şekeri
200 g beyaz çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Hindistan cevizi, orman meyvesi ve pudra şekerini bir kasede karıştırıp yoğurun.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar olarak elinizde yuvarlayın.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında (yaklaşık 10-15 dakika) pişirin. Soğuması için bekletin.
  • Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
  • Soğuyan coco starların alt tarafını çikolataya batırın. Pişirme kağıdı serilmiş bir tepsiye aralıklı olarak yerleştirin.
  • Çikolata donana buzdolabında bekletip servis yapın.

Püf Noktası

*Tercihinize göre sütlü çikolata da kullanabilirsiniz.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Öğretim Görevlisi - Gastromedya / Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

Yorumlar (3)

Reyhan Aydoğan
· 27.09.2020

Guzel olmadı. Beyaz cikolata cok ağır oldu. Sütlü cikolata tercih edilse daha hoş olabilir

Burcu Karlar
· 04.10.2020

Aynn

Özden Yılmaz
· 05.10.2020

Merhaba, hangi çeşit çikolata kullanacağınızı tercihinize göre değiştirebilirsiniz.

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Kurabiye
25 Dakika
8-10 Kişilik
5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı ve Çikolatalı Kek
5B Görüntüleme
Kestaneli Kurabiye
40 Dakika
10-12 Kişilik
6B Görüntüleme