Tarif

Pembe Coco Star

Hindistan cevizi, orman meyvesi ve beyaz çikolatanın enfes uyumu... Pratik coco star tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye
Fırın, Karıştırma
Pembe Coco Star

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Hindistan cevizi
175 g orman meyvesi
50 g pudra şekeri
200 g beyaz çikolata

Nasıl Yapılır?

  • Hindistan cevizi, orman meyvesi ve pudra şekerini bir kasede karıştırıp yoğurun.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar olarak elinizde yuvarlayın.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında (yaklaşık 10-15 dakika) pişirin. Soğuması için bekletin.
  • Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
  • Soğuyan coco starların alt tarafını çikolataya batırın. Pişirme kağıdı serilmiş bir tepsiye aralıklı olarak yerleştirin.
  • Çikolata donana buzdolabında bekletip servis yapın.

Püf Noktası

*Tercihinize göre sütlü çikolata da kullanabilirsiniz.

Özden Yılmaz
Özden YılmazÖğretim Görevlisi - Gastromedya / Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Paylaş

Yorumlar (3)

Reyhan Aydoğan
27.09.2020

Guzel olmadı. Beyaz cikolata cok ağır oldu. Sütlü cikolata tercih edilse daha hoş olabilir

Burcu Karlar
04.10.2020

Aynn

Özden Yılmaz
05.10.2020

Merhaba, hangi çeşit çikolata kullanacağınızı tercihinize göre değiştirebilirsiniz.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Kurabiye
25 Dakika
10-12 Kişilik
3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı ve Çikolatalı Kek
3B
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme ve Eğitmen Şefi
Kestaneli Kurabiye
40 Dakika
10-12 Kişilik
4B