Tarif

Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake Tarifi

Son dönemin en çok konuşulan tatlısı San Sebastian Cheesecake’in gerçek tarifi Kısık Ateş’te! San Sebastian cheesecake tarifi nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?
60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 31B
  • 270
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Beyaz
Pınar
250 g pudra şekeri
600 ml Pınar Krema
Pınar
250 ml Pınar Latte Art Barista Süt
Pınar
400 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
7 adet yumurta
70 g un

Nasıl Yapılır?

  • Mikser makinesinde, Pınar Beyaz ile pudra şekerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (yaklaşık 3 dakika)
  • Üzerine krema, süt ve ekşi kremayı ilave edin.
  • Yumurtaları ve unu da ilave ederek karışımı birbirine yedirin.
  • Cheesecake çemberini yağlayın ve içerisini yağlı kağıt ile kaplayın.
  • Kenar kısımlarını tekrar yağlayın ve gelişigüzel esmer şeker serpin.
  • Karışımı süzerek 26 cm’lik cheesecake kalıbına dökün.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’i bir gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.

Püf Noktası

*Cheesecake'i 1 gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
*26 cm'lik çember kullanabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Ahududu Soslu Cheesecake Tarifi
90 Dakika
8-10 Kişilik
21B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Sağlıklı Cheesecake Bar Tarifi
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çilekli Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
13B Görüntüleme

Yorumlar (17)

Ataberk Dağdaş
· 07.02.2020

Şefim mikserde değilde blender da malzemeleri bağlarsanız ortası daha akışkan oluyor daha cıvık bir san sebastian isteyenler denemeliler.

Ebru Tuncer
· 08.02.2020

Bu kadar krema vs hicbiryerde yazmiyor tevekkeli ondan krema seklinde. Peki yumurtalari tek tek koymak lazimmi? Malzemeler oda sicakligindami olmali? Detaylarda onemli? Kac cm kaliba koymaliyiz bu malzemeyi?

Oytun Dağlı
· 11.02.2020

Selam Ebru, evet yumurtaları tek tek yedirerek karıştırmak önemli. Cheesecake kalıbının ölçüsü 26 cm. Malzemelerin oda sıcaklığında olmasının da bir sakıncası yok. Teşekkürler.

Ebru Tuncer
· 08.02.2020

Bir baska yorumumda tarifin icinde 40 dakika pisirilecek yaZiyor ama baslikta 60 dakika yaziyo hangisi dogru?

Oytun Dağlı
· 10.02.2020

Merhaba Ebru iyi haftalar. Hazırlık süresini de dahil ediyoruz yani genel toplamı 60 dakika, pişirme süresi ise 40 dakika.