Tarif

Püreli Cızbız Köfte Tarifi

Köftenin leziz püreli hali, püreli cızbız köfte tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Püreli Cızbız Köfte Tarifi
Paylaş
  • 11B
  • 29
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
395 g Pınar Cızbız Köfte
Pınar
1 kg patates
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g Pınar Hardal
Pınar
100 g Pınar Krema
Pınar
20 ml Pınar Süt
Pınar
100 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
5 g pul biber
7 g tuz
3 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri soyun ve küp şeklinde doğrayın.
  • Bir tencereye patatesleri koyun üzerine su ve çok az tuz ilave ederek haşlayın.
  • Yumuşayınca sudan çıkarıp süzün tekrar tencereye alın tereyağı, hardal, krema, süt ve bir miktar daha tuz ilave edin. El Blender'ı ile püre yapın.
  • Köfteleri teflon bir tavada iki tarafı kızarana kadar pişirin.
  • Bir fırın kabına yanyana yerleştirin ve üzerine püreyi serin.
  • Kaşıkla yayarak düzleştirin. Kaşar peyniri serpiştirin ve fırının ızgara kısmında üzeri kızarıncaya kadar pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kayısı Yahnisi Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Arnavut Ciğeri Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
393B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Arpa Şehriyeli İncik Tarifi
150 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.