Tarif

Raw Enerji Bar Tarifi

Apitera Kavanoz Mix ile hazırlanan Raw Enerji Bar sayesinde ara öğünlerinizde tatlı ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Vücudumuzun gün boyu ihtiyacı olan enerjiyi bize kazandırırken spor öncesi veya spor sonrası keyifle tüketebileceğiniz kuruyemişli enerji bar tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
  • 11B
  • 65
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g çiğ badem
100 g çiğ fındık
100 g çiğ kaju
50 g çiğ Antep fıstığı
50 g Apitera Kavanoz Mix
Balparmak
2 tutam toz tarçın

Nasıl Yapılır?

  • Çiğ kuruyemişlerin tamamını bir tavada 2-3 dakika boyunca karıştırarak kavurun ve ocaktan alın.
  • İçine Apitera Kavanoz Mix ve az miktarda toz tarçın ekleyip güzelce karıştırın.
  • Hazır olan harcı iki yağlı kağıt arasına alınıp bir merdane yardımıyla düzleştirin.
  • Soğuduktan sonra dilediğiniz boyutlarda dilimleyerek servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Besin Değerleri/adet:
Enerji: 276 kalori
Karbonhidrat: 15 gram
Protein: 45 gram
Yağ: 22 gram
Lif: 2.6 gram

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kabak Mücveri Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
202B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Labneli Bohça Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Domatesli ve Kaşar Peynirli Ekmek Tarifi
21B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Emirhan Çakmaklı
· 12.12.2021

💖💖

Uzman Gamze Şanlı Ak bu yorumu beğendi
Gamze Şanlı Ak
· 12.12.2021

🤗🙏🥰

Nurcan Yıldırım
· 30.12.2021

Harika

Uzman Gamze Şanlı Ak bu yorumu beğendi
Gamze Şanlı Ak
· 02.01.2022

Teşekkürler 😊😊