Tarif

Sahanda Kuzu Külbastı Tarifi

Sahanda kuzu külbastı tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Sahanda Kuzu Külbastı Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 98
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g kuzu külbastı
1/2 adet rendelenmiş soğan ve suyu
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
200 ml et suyu
10 g kuru kekik
5 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Kuzu külbastıları bir kapta rendelenmiş soğan ve suyu ile biraz tuz ilave ederek 1 saat marine edin.
  • Daha sonra marineden çıkartın, üzerinde soğan parçaları kalmamasına dikkat edin.
  • Tereyağını tavada eritip külbastıların üzerine kekik serpip her iki tarafı kızarana kadar pişirin.
  • Pişen etleri bir sahana veya sığ bir tencereye alın, et suyunu üzerine dökün bir tutam tuz serpin. Çok kısık ateşte kapağı kapalı olarak suyunu çekinceye kadar pişirin.
  • Güzel bir servis tabağında sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuza ve tüm püf noktalarına Kısık Ateş TV YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
9B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Sac İçi Dana Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
11B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Arnavut Ciğeri Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
392B Görüntüleme

Yorumlar (6)

sudem erdoğan
· 22.01.2021

ellerinize sağlık şefim muhteşem gözüküyor

Uzman Fehmi Samancı bu yorumu beğendi
Fehmi Samancı
· 22.01.2021

Teşekkürler 👍😅

Evren Şener
· 30.01.2021

Ellerinize sağlık şefim çok güzel görünüyor 😊

Uzman Fehmi Samancı bu yorumu beğendi
Fehmi Samancı
· 30.01.2021

Teşekkürler 😊😊

Sema Narçın
· 28.03.2021

Şefim merhaba, elimde hiç et suyu yok ;( normal su ile kullanabilir miyim 😣😔

Uzman Fehmi Samancı bu yorumu beğendi
Fehmi Samancı
· 02.04.2021

Merhaba, aynı lezzeti yakalayamazsınız. Dilerseniz hazır et suyu veya bulyon kullanabilirsiniz.