add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Sandviç Bisküvili Helva

misafir sofraları için değişik bir tat, sandviç bisküvili helva tarifimiz.
150 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Soğuk
Sandviç Bisküvili Helva

Malzeme Listesi

5 adet sandviç bisküvi
50 g yaz helvası
100 ml Pınar Süt
Pınar Ürünü
200 g esmer şeker
5 g tuz
30 g Pınar Tereyağ
Pınar Ürünü
30 g ceviz

Nasıl Yapılır?

  • Sütü kaynatıp içerisine şeker, tuz ve sandviç bisküvileri ekleyin.
  • Spatula yardımı ile yavaş yavaş karıştırın.
  • Diğer tarafta bir tava içerisinde erittiğiniz tereyağına yaz helvasını ekleyin.
  • Ilık olana dek spatula yardımıyla karıştırın.
  • Isıya dayanaklı cam kabın içerisine yağlı kağıt serin.
  • Üzerine helvayı yayın, helvayı bir gün süre ile buzdolabında bekletin.
  • Servisten önce üzerini ceviz ve tahinle süsleyin.
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tiramisu (kedi dili bisküvili)
70 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Panna Cotta
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik