Paylaş
- 16B
- 83
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy pancar
1 adet kereviz
1 adet patates
2 diş sarımsak
5 g taze zencefil
1 adet kereviz sapı
1/4 adet nar
500 ml sıcak su
500 ml tavuk suyu
tuz
Süslemek için:
Nasıl Yapılır?
- 1Pancar, kereviz, patates ve sarımsakların kabuklarını soyup iri iri doğrayın.
- 2Taze zencefili rendeleyin, kereviz sapını doğrayın, narı ayıklayın.
- 3Bir tencerede tereyağını eritin, tüm sebzeleri tencereye ekleyip 5-6 dakika boyunca kavurun.
- 4Üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ilave edin, 20-25 dakika karıştırarak kaynatın.
- 5Bütün sebzelerin haşlandığından emin olduktan sonra rondo ya da blenderda pürüzsüz kıvam alana kadar çekin.
- 6Tuz oranını damak zevkinize göre ayarladıktan sonra güzel bir çorba kasesine alın.
- 7Krema ile süsleyerek servis edin.
Püf Noktası
*Tercihen nar tanelerini çorbanıza en son ekleyebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.