Tarif

Sebzeli Pancar Çorbası

Bol sebzeli pancar çorbası tarifi ile karşınızdayız. Şifa deposu sebzeli pancar çorbası nasıl yapılır? Pratik pancar çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sebzeli Pancar Çorbası
Paylaş
  • 18B
  • 84
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy pancar
1 adet kereviz
1 adet patates
2 diş sarımsak
5 g taze zencefil
1 adet kereviz sapı
1/4 adet nar
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
500 ml sıcak su
500 ml tavuk suyu
tuz
Süslemek için:
Pınar Krema
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Pancar, kereviz, patates ve sarımsakların kabuklarını soyup iri iri doğrayın.
  • Taze zencefili rendeleyin, kereviz sapını doğrayın, narı ayıklayın.
  • Bir tencerede tereyağını eritin, tüm sebzeleri tencereye ekleyip 5-6 dakika boyunca kavurun.
  • Üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ilave edin, 20-25 dakika karıştırarak kaynatın.
  • Bütün sebzelerin haşlandığından emin olduktan sonra rondo ya da blenderda pürüzsüz kıvam alana kadar çekin.
  • Tuz oranını damak zevkinize göre ayarladıktan sonra güzel bir çorba kasesine alın.
  • Krema ile süsleyerek servis edin.

Püf Noktası

*Tercihen nar tanelerini çorbanıza en son ekleyebilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
4.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Börülceli Ege Çorbası
45 Dakika
4-6 Kişilik
13B Görüntüleme
Toyga Çorbası
50 Dakika
4-6 Kişilik
51B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabağı Çorbası
45 Dakika
4-6 Kişilik
39B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.