Paylaş
- 39B
- 194
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g ançüez
30 g kapari
10 ml limon suyu
20 ml worchestershire sos
250 ml ayçiçek yağı
30 ml kırmızı şarap sirkesi
taze çekilmiş karabiber
5 adet yedikule marul
120 g tavuk göğsü
Üzeri için:
parmesan peyniri
Nasıl Yapılır?
- 1Sos için: ançuez, kapari, limon suyu, worchestershire, kırmızı şarap sirkesi ve karabiberi karıştırıp yavaş yavaş ayçiçek yağını ekleyin, homojen bir yapı elde edene kadar çırpmaya devam edin.
- 2Marulları ayıklayıp bol su ile yıkayın, yeşillik kurutucusu ile kurutun.
- 3Tavuk göğsünü dilimleyin ve ızgara veya bir teflon tavada kızartın.
- 4Bütün malzemeleri karıştırıp bir salata kasesine koyun.
- 5Üzerine parmesan dilimleri yerleştirerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.