- Tarifler
- Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
- Sicilya Usulü Barbun Tarifi
Tarif
Sicilya Usulü Barbun Tarifi
Sicilya usulü barbun nasıl yapılır?
40 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
- 15B
- 85
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet taze barbun
25 g soğan
5 g sarımsak
10 ml zeytinyağı
100 g domates
50 ml balık suyu
10 g kapari
50 g çekirdeksiz siyah zeytin
3 yaprak taze fesleğen
Nasıl Yapılır?
- 1Balıklar temizlenir ve filetosu çıkartılır. Soğan ve sarımsak ince ince doğranır zeytinyağı ile sotelenir.
- 2Domateslerin kabuğu soyulur, konkase doğranır bir tavaya eklenir.
- 3Fileto barbunlar tavaya eklenir ve balık suyu eklenerek orta kısık ateşte pişmeye bırakılır.
- 44 dk sonra balıklar bir spatula yardımı ile çevrilir, kapari ve siyah zeytin eklenir.
- 5Tabağa aldıktan sonra şifoned (ince uzunlamasına kıyılmış/chiffonade) keşilmiş fesleğen eklenip servis edilir.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.