Paylaş
- 22B
- 32
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet orta boy patates
1 demet taze soğan
10 g tuz
5 g karabiber
5 adet büyük boy salatalık turşusu
Nasıl Yapılır?
- 1Büyük bir tencerede patatesleri su ile kaplayın ve bolca tuz ilave ettiğiniz suda haşlayın.
- 2Suyu kaynatın ve 12-15 dakika kadar patatesler bıçakla kolayca kesilebilecek kıvama gelene kadar pişirin.
- 3Patetesleri soğumaya bırakın.
- 4Büyük bir kapta ekşi krema, mayonez ve kıyılmış taze soğanı karıştırın.
- 5Dolapta yeterince soğumuş patatesleri küp küp doğrayın.
- 6Salatalık turşularını küp küp doğrayın.
- 7Karışıma salatalık turşularını ve patatesleri ekleyin, tuz ve karabiberle lezzetlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*İsteğe bağlı olarak sour cream&onion cips ufalayarak süsleyebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.