- Tarifler
- Et Tarifleri
- Beyaz Et Tarifleri
- Soslu Izgara Tavuk Tarifi
Tarif
Soslu Izgara Tavuk Tarifi
Izgaranın lezzeti ile buluşan soslu tavuk tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Izgara
Paylaş
- 16B
- 46
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg tavuk kanadı
35 g sıvı yağ
15 g biber salçası
4 g tuz
3 g karabiber
3 g kimyon
3 g kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Sosu için; Bir kaba tüm malzemeleri koyup iyice karıştırın. Tavuk kanatların üzerine döküp üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 2-3 saat dinlendirin.
- 2Hafif yağladığınız ızgarada önlü arkalı olacak şekilde pişirip sıcak olarak servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
30 Dakika
2 Kişilik